добрий вечір
Добрий вечір.високий цукор
Подивіться будь ласка аналізи
1
2
(Відповідь приховано)
ці аналізи свідчать про наявність цукрового діабету тип 2
Інсулін в нормі,а цукор високий
це цукровий діабет тип 2, так буває
це вперше виявлено?
Ні, ... здавав цукор був 6,9 ,а зараз такий високий
Діагноз рік назад поставили
у вас глікований гемоглобін 12% - це свідчить про те, що цукровий діабет уже тривало
більше 6 місяців як правило
вам треба починати цукрознижуючу терапію
і бажано негайно
Так я розумію,а чому інсулін в нормі при високлму цукрі..я перехворів ковід три тижні назад пив сироп від кашлю він солодкий був ,це може вплинути що цукор так піднявся?
у вас інсулін не в нормі
вище 8
за рахунок високого інсуліну організм компенсує підвищення глюкози, але в якийсь момент вже навіть підвищений інсулін не може знизити глюкозу
Там же по табличці написано до 24,9
так розвивається цукровий діабет 2 типу
при цукровому діабеті інсулін підвищений або в нормі. Але клітини його не сприймають як належно
в результаті несприйняття інсуліну - підвищується глюкоза крові
іноді глюкоза поступово підвищується, як ви описували до 6.9,
Я вибачаюсь, подивіться будь ласка по табличці , інсулін не в рамочці ,а показник до 24
так у вас інсулін до 24
але клітини організму його не сприймають
це називається інсулінорезистентність
тривало існуюча інсулінорезистентність призводить до розвитку цукрового діабету тип 2
А норма яка інсуліну?бо я зрозумів по цій табличці,що в мене він в нормі,вони всі показники від норми в рамочку ставлять
по нашим ендокринологічним нормам, які визначає ендокринологічна спільнота підвищений рівнем інсуліну є вище 8. Лабораторії визначають це як 24
те що свій інсулін синтезується це дуже добре
але у вас декомпенсований цукровий діабет тип 2
глюкоза вище 13 ммоль-л, глікований гемоглобін вище 10%
Тобто по лабораторним то він в нормі якщо 24 це ,то в мене 17
по лабораторним нормам в межах норми
А чому клітини не сприймають інсулін.хочу зрозуміти чого так відбуваються,якщо інсулін норма а цукор підвищується
Можливо це пов'язано з спадковість
спадковість - є генетичні механізми ризику розвитку цукрового діабету тип 2
О точно значить)я хотів зрозуміти для себе,в мене (Відповідь приховано)
тривале переїдання солодкої їжі - окремо взята клітина організму була перевантажена цукром (все що містить цукор типу солодка їда, картопля, інші продукти з крохмалем тощо). Для свого захисту клітина заблокувала сприйняття інсуліну (а за допомого цього гормону цукор, основне джерело енергії може зайти в клітину), і одночасно з цим ця окремо взята клітини (а їх мільярди в організмі) почала голодувати. Парадокс, але так відбувається
ну і щоб цукор такий в клітину зайшов, організм починає продукувати більше інсуліну
у декого нічного при цьому не відбувається, а у когось, виникає цукровий діабет тип 2
клітина інсулін не сприймає, і тому підвищується вже концентрація глюкози
Дякую Вам дуже!
Що порадите ... приймав 850,але не регулярно
з такими цукрами я раджу (Відповідь приховано)
виключити з раціону харчування всю солодку їжу
кратопл.
сосиски, сардельки тощо з крохмалем
Голод?
ні, голодувати не треба
Як на рахунок ,щоб голодом і тоді падає цукор
на жаль ні
ще гірше буде
треба хороший цукрознижуючий препарат та модифікація способу життя
Бо дивився американського лікаря на ютуб то він дуже гарно розповідає,що голодом можна покращити стан,їсти два рази а то і один раз в день
на жаль це все не працює
при лікуванні цукрового діабету ми застосовуємо протоколи American Diabetes Association
окремо взята думка якогось лікаря не є коректною без застосування поточних настанов профільних асоціацій
ці настанови - консенсусне рішення не одного ендокринолога
Дуже дякую Вам ,що приділили час
будь ласка!
дякую за звернення!