Лікар онлайн, з'єднаємо зараз
250 лікарів
70 спеціалізацій
ОЧИСТИТИ ВСІ ФІЛЬТРИ
Спеціалізація
2390
1784
1669
1148
1162
887
915
902
831
784
753
409
384
380
327
276
238
229
206
211
171
137
139
87
81
72
63
55
57
60
50
54
46
52
41
39
29
28
19
16
17
11
11
6
4
2
4
3
1
Симптоми / Хвороби
1468
1457
1438
943
798
846
693
674
701
642
595
522
517
492
507
444
372
373
320
329
339
305
303
278
278
240
230
201
182
173
156
169
148
157
137
152
141
100
92
92
76
72
66
64
62
60
51
33
31
25
27
16
8
Актуальне
Терапевт Інфекціоніст Бактеріальна / вірусна інфекція
09.06.2020
Опишіть лікареві ваші симптоми:
Вирус краснухи
Чи маєте якісь додаткові скарги на здоров'я?
Почему такая разница между этими анализами, что это значит? Вирус краснухи g -345 мо/мл Вирус краснухи m - 0.342 индекс
Терапевт Гематолог Розшифрування аналізів і обстежень
09.06.2020
Опишіть лікареві ваші симптоми:
Підвищена кількість лімфоцитів, зниження нейтрофілів, підвищення рівня білірубіну
Чи маєте якісь додаткові скарги на здоров'я?
Середній об'єм еритроцита (MCV) цей показник в динаміці 98.2 фл Дорослі: 76-96 Нейтрофіли (на 100 лейкоцитів) цей показник в динаміці 44.3 % Дорослі: 47-72 Лімфоцити (на 100 лейкоцитів) цей показник в динаміці 42.6 % Дорослі: 19-37 Білірубін загальний цей показник в динаміці 22.5 мкмоль/л Дорослі: до 21.0 лірубін прямий цей показник в динаміці 6.8 мкмоль/л до 5.0 Холестерин цей показник в динаміці 5.25 ммоль/л до 5.2 - Відсутність ризику 5.2 - 6.2 - Умовний ризик більше або дорівнює 6.2 - Високий ризик Ліпопротеїди високої щільності (ЛПВЩ, HDL) цей показник в динаміці 1.62 ммоль/л Жінки: Більше 1.68 - Відсутність ризику 1.15 - 1.68 - Умовний ризик до 1.15 - Високий ризик Ліпопротеїди низької щільності (ЛПНЩ, LDL) цей показник в динаміці 3.08 ммоль/л до 2.59 - оптимальний рівень 2.59 - 3.34 - вище оптимального рівня 3.37 - 4.12 - пригранично-високий рівень 4.14 - 4.89 - високий рівень більше або дорівнює 4.92 - дуже високий рів К какому специалисту обращаться с такими показателями ? На что могут указывать ?
Ендокринолог Гормональний дисбаланс Слабкість / втома Збільшення ваги
09.06.2020
Опишіть лікареві ваші симптоми:
Щитовидная железа, набор веса, плохая память, нервозность, желтые ладони, утомляемость
Чи маєте якісь додаткові скарги на здоров'я?
Анализы 16.03.2020 АТПО 405, феритин-18, Т4-1.05, тг-26.1 витамин д-20.7, ттг-4.52, аттг 328. Анализы 22.10.19. АтПО 454, феритин 7.48, витамин д-25.9, тон 3.88, т4 0.964, аттг -334, тг 24.1 . Жалобы-набор веса,плохая память,нервозность,желтые ладони,утомляемость
Невролог Гінеколог Менструація Головний біль / запаморочення Висипання
09.06.2020
Опишіть лікареві ваші симптоми:
Частые головокружения, бывает потеря сознания, сбит менструальный цикл, болит яичник, высыпания
Чи маєте якісь додаткові скарги на здоров'я?
Терапевт Розшифрування аналізів і обстежень
09.06.2020
Опишіть лікареві ваші симптоми:
Повышен холестерин. Что с этим делать?
Чи маєте якісь додаткові скарги на здоров'я?
На сколько сильно повышен холестерин? Нормально ли это? Что с этим делать?
Гепатолог Гастроентеролог Захворювання шлунково-кишкового тракту Проблеми з печінкою
09.06.2020
Опишіть лікареві ваші симптоми:
Увеличенный лимфоузел, повышенный билирубин, желтоватость кожи
Чи маєте якісь додаткові скарги на здоров'я?
Добрый вечер. Вчера заметила увеличенный подчелюстной лимфоузел. Была у стоматолога и сделали рентген, кисты нет, все хорошо с зубами. Сегодня сдала в Synevo общий анализ крови. Могли бы вы проконсультировать меня по результатам анализа?
Сексопатолог Уролог Психіатр Слабкість / втома Психологічні / психічні проблеми Сексуальна дисфункція
09.06.2020
Опишіть лікареві ваші симптоми:
Сперматорея, депрессия, плохая память, туман в голове, плохое настроение, усталость
Чи маєте якісь додаткові скарги на здоров'я?
Занимаюсь намереным половым воздержанием уже почти полтора года.иногда ,раз в месяц,выходила сперма без какого-либо сексуального возбуждения.За последний месяц у меня это произошло уже раз 10й-15й,и почти каждый раз ,когда я хожу в туалет. И снова проявляются все симптомы потери семени:плохая память,туман в голове,плохое настроение на грани с депрессией,хотя в жизни все хорошо и повода для плохого настроения нету,усталость и постоянное желание спать... Замечу это не ночные полюции,сперма выходит днем Хочу задать вопрос:как остановить потерю семени, после которой мне плохо?
Терапевт Дерматолог Висипання
09.06.2020
Опишіть лікареві ваші симптоми:
Прищі на бороді та голові, порушення в ліпідному обміні
Чи маєте якісь додаткові скарги на здоров'я?
Причиною здачі крові є наявність прищів на бороді та голові