Лікар онлайн — все як на звичайному прийомі
Про що запитують користувачі платформи ”Медікіт”
Опублікований текст є лише фрагментом консультації між лікарем та пацієнтом та не містить персональних даних пацієнта. Фрагмент консультації опубліковано виключно з метою ознайомлення з послугами платформи та не може бути використаний з метою самолікування та надання медичної допомоги.
09.06.2020
Тема питання:

Підвищена кількість лімфоцитів, зниження нейтрофілів, підвищення рівня білірубіну

Опис:
Середній об'єм еритроцита (MCV) цей показник в динаміці 98.2 фл Дорослі: 76-96 Нейтрофіли (на 100 лейкоцитів) цей показник в динаміці 44.3 % Дорослі: 47-72 Лімфоцити (на 100 лейкоцитів) цей показник в динаміці 42.6 % Дорослі: 19-37 Білірубін загальний цей показник в динаміці 22.5 мкмоль/л Дорослі: до 21.0 лірубін прямий цей показник в динаміці 6.8 мкмоль/л до 5.0 Холестерин цей показник в динаміці 5.25 ммоль/л до 5.2 - Відсутність ризику 5.2 - 6.2 - Умовний ризик більше або дорівнює 6.2 - Високий ризик Ліпопротеїди високої щільності (ЛПВЩ, HDL) цей показник в динаміці 1.62 ммоль/л Жінки: Більше 1.68 - Відсутність ризику 1.15 - 1.68 - Умовний ризик до 1.15 - Високий ризик Ліпопротеїди низької щільності (ЛПНЩ, LDL) цей показник в динаміці 3.08 ммоль/л до 2.59 - оптимальний рівень 2.59 - 3.34 - вище оптимального рівня 3.37 - 4.12 - пригранично-високий рівень 4.14 - 4.89 - високий рівень більше або дорівнює 4.92 - дуже високий рів К какому специалисту обращаться с такими показателями ? На что могут указывать ?
Добрий вечір. Зараз ознайомлюсь з Вашими результатами аналізів. Та відповім Вам
(Відповідь приховано)
За результатами Ваших аналізів критичних змін не виявлено. Підвищена кількість лімфоцитів може виникати за рахунок різних захворювань, особливо вірусного генезу. А зниження при цьому нейтрофілів говорить про хронічний процес.
Зміну в показниках ліпідного обміну можна попробувати відкоригувати за допомогою харчування. Потрібно відмовитись від свинини (замінити її на курку, кролик, індичку). Надати перевагу кашам (чим макаронним виробам та картоплі). Відмовитись від солодкого. Приймати як добавку до харчування рибячий жир. Фрукти та овочі повинні бути в раціоні. І через 1 місяць такої дієти перездати аналіз на ліпідний профіль
Також є підвищення рівня білірубіну. Потрібно зробити УЗД печінки та жовчного міхура
Ясно. Дякую 🙂
Дякую за звернення

Схожі консультації

Терапевт М'язовий біль Біль у животі Здуття живота
29.05.2020
Тема питання
Вздутие и тяжесть в животе
Опис
Ощущаю тяжесть или вздутие, слева внизу, в районе тазовой кости. При этом никаких болевых ощущений нету
Терапевт Ендокринолог Гормональний дисбаланс Головний біль / запаморочення Втрата ваги
07.07.2020
Тема питання
Стрес та дипресія, тривожність, часто плачу, поганий сон, головокружіння, занепад сил та нервозність, втрата ваги
Опис
Мене тривожать - Тривожність, часто плачу, поганий сон по 4-5 годин (не можу ввечері заснути), головокружіння, занепад сил та нервозність.
Терапевт Загальна слабкість, нежить, головний біль Підвищена температура Біль у горлі
09.09.2020
Тема питання
Температура протягом 5 днів, нежить, ранкове першіння горла
Опис
Ознайомтесь із іншими запитами користувачів. Усього запитів 4193